Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی هرمزگان، سهراب بناوند اظهار کرد: در طول سال 99 بیش از 27 میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل آسیب‌دیده از کرونا در هرمزگان پرداخت شده که این تسهیلات بر اساس نوع فعالیت و مقیاس واحد صنفی و درجه و ستاره تاسیسات گردشگری از حداقل ۱۶میلیون تومان تا ۹۰۰ میلیون تومان متغیر است که بر همین اساس به ۳۱۶ کسب و کار گردشگری استان پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه فعالان گردشگری برای آغاز پرداخت این وام از دوره تنفس حدود ۶ ماهه تا اردیبهشت ۱۴۰۰ برخوردار بودند، ادامه داد: این دوره تنفس به مدت ۶ ماه دیگر نیز تمدید شده است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان تصریح کرد: در سال گذشته، هتل‌ها و مراکز اقامتی استان تقریبا تعطیل یا نیمه‌تعطیل بودند و تنها بین ۱۵ تا ۲۰ درصد ظرفیت هتل‌ها توسط گردشگران و مسافران مورد استفاده قرار گرفت که با حمایت های دولت بسیاری از این واحدها توانستند در مقابل کرونا سرپا بمانند.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی هرمزگان پرداخت تسهیلات کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود

به گزارش خبرنگار مهر، داوود میرزایی شامگاه سه شنبه در آئین تجلیل از پاکبانان شهرداری، اظهار کرد: در هفته کار و کارگر، باید آئین تجلیل و جشن برای این قشر زحمتکش برگزار شود اما به دلیل مشکلات معیشتی و گرفتاری ناشی از سیاست‌های غلط دولت‌های گذشته باید کمبودها و مشکلات را فریاد بزنیم.

دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه افزود: مقام معظم رهبری در مناسبت‌های مختلف، تاکید ویژه ای در حمایت از قشر کارگری و فقرا داشتند و در هفته کار و کارگر امسال نیز فرمودند اگر حال قشر کارگر خوب باشد، حال جامعه نیز خوب خواهد بود و خواستار لحاظ کردن منافع فقرا و قشر ضعیف جامعه در وضع قوانین و تأمین امنیت شغلی کارگران بودند.

عمده قوانین مجلس مغایر با شرایط جامعه کارگری است

میرزایی با بیان اینکه بیانات مقام معظم باید به عنوان منشور و فصل الخطاب پیش روی مسؤولان باشد، گفت: زمان اجرای فرامین رهبری شاهد اما و اگرها از سوی مسؤولان هستیم و عمده قوانین در دولت و مجلس مغایر با شرایط جامعه کارگری است.

وی افزود: یکی از این قوانین، افزایش سن سابقه بازنشستگی بود که به دلیل ناترازی صندوق‌ها که ناشی از بی کفایتی مدیران ادوار گذشته و حال صندوق‌ها بود اما بار مضاعف آن را بر دوش کارگران گذاشتند و برخی نمایندگان مجلس نیز برای توجیه عمل خود در افکار عمومی گفتند امید به زندگی در کشور افزایش یافته و یکی از این شاخص‌های آنها مقایسه سن سابقه بازنشستگی با سن سابقه سایر کشورها بود.

دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه تصریح کرد: مشکل جامعه کارگری مقایسه نیست، اما آیا کارگر ما رفاه، جایگاه اجتماعی کارگر سایر کشورها را دارد از این رو نباید قیاس تنها براساس یک شاخصه باشد.

میرزایی ادامه داد: برخی وزرا در پاسخ به دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر امنیت شغلی کارگران, امنیت شغلی را منوط به پایداری شرکت می‌دانند این در حالیست که در طول ۳۰ سال کارگران ما علی رغم قرار دادهای یک ماهه و سفید امضا در عرصه تولید بودند و این مهم بیانگر پایداری و استمرار فعالیت صنایع را دارد از این رو نباید در شورای مستمر و دائم، قراردادهای موقت لحاظ شود.

وی در ادامه در خصوص مشکلات کارگران شهرداری گفت: مشکلات کارگران شهرداری، مشکل یک حوزه شهرداری و یک شهر و استان نیست بلکه مشکل قوانینی است که قانونگذار در سطح کشور به درستی وضع و تدوین نکرده است.

دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه تصریح کرد: متأسفانه گاهی شاهد نادیده گرفتن منافع کارگران از سوی برخی پیمانکار هستیم که انتظار می‌رود نظارت شورا و شهرداری نسبت به این مساله بیش از پیش شود.

برخی مشاغل کارگران شهرداری سخت و زبان آور است

میرزایی ادامه داد:,برخی مشاغل کارگران شهرداری، جزو مشاغل سخت و زبان آور هستند و باید سهم ۴ درصد بیمه این مشاغل پرداخت شود اما متأسفانه از سوی پیمانکار نادیده گرفته می‌شود و اکنون بخش اعظم کارگران شهرداری با این مشکل مواجه هستند و متأسفانه به پیمانکار دسترسی ندارند و انتظار می‌رود در این خصوص تدابیری اندیشیده شود.

معاون اجرایی دبیر تشکیلات خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه نیز با بیان اینکه پاکبان ها با همه وجود در خدمت مردم هستند و صادقانه و عاشقانه در راستای تأمین شهری سالم شبانه روز تلاش می‌کنند، گفت: ارمغان اقدامات پاکبان ها در شهر سلامتی، آرامش و نشاط است و باید به زحمات آنها ارج نهاد و در راستای رفاه و خانواده‌های آنها تلاش کرد.

کد خبر 6099918

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به طرح‌های مشاغل خانگی
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • توزیع اقلام امدادی میان عشایر آسیب‌دیده از بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • پیشنهادهای اصناف برای تدوین بخشنامه تبصره ماده ۱۰۰
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون